Compania #1 de implementare Salesforce & Siebel CRM in Romania

Seers reprezinta prima optiune pentru orice companie care doreste sa implementeze solutii CRM in Romania. Compania noastra ofera cele mai bune solutii CRM existente pe piata, Salesforce - in cloud, Siebel - instalate la client (conform 2015 Gartner Magic Quadrant) si acopera toate fazele de implementare a unui CRM (decizie strategica, analiza, implementare, mentenanta & suport). 

Afla mai multe despre Seers CRM ->

solutii salesforce


Salesforce este cea mai inovatoare companie din lume in ultimii ani: 2011,2012,2013,2014 (conform Forbes) si este compania care este sinonima cu conceptul de cloud, ea fiind cea care a introdus acest concept la inceputul anilor 2000. Solutiile Salesforce acopera o serie larga de aplicatii, bazandu-se pe cea mai avansata platforma de cloud din lume (Salesforce). Toate aplicatiile Salesforce sunt utilizabile atat pe PC cat si pe dispozitive mobile, oferind astfel mobilitate maxima pentru orice business. Rapoartele sunt imbricate in aplicatie, nefiind nevoie de aplicatii de raportare suplimentare ca in cazul altor provideri. Peste toate aceste aspecte, platforma permite unei companii sa aiba toate aplicatiile necesare intr-un singur loc, evitand asftel integrari costisitoare si mentenanta complexa.

Seers esrw singurul partener Gold Salesforce in Romania si compania care are cei mai multi consutanti certificati pe aceasta platforma din Romania.

Afla mai multe despre solutiile Salesforce ->

SOLutii ORACLE SIEBEL

Siebel este, practic, inventatorul CRM-ului iar solutia Oracle Siebel este cea mai complexa solutie de CRM de pe piata. Solutiile Siebel se adreseaza companiilor mari, care prefera solutii on-premise (solutii instalate in infrastructura companiei) si a caror procese de CRM sunt extrem de complexe. Pentru aceste companii, cea mai buna solutie din lume este, fara indoiala, Oracle Siebel.

Seers CRM este cel mai important partener Siebel din Romania, cu cei mai multi consultanti, si echipa care a implementat cele mai mari proiecte de Siebel din tara. De asemenea echipa Seers cuprinde cei mai experimentati consultanti Siebel din tara, fosti angajati Oracle, care au implementat Siebel inainte ca acest produs sa apara pe piata din Romania.

Afla mai multe despre Siebel ->

 

Incepand cu iunie 2017 Seers este partener Google pentru solutiile de business Google Cloud Platform (GCP) si GSuite.

GSuite oferă acces suita de aplicații de birou: Gmail, Calendar, Hangouts, Docs, Sheets și Slides. Soluțiile sunt oferite direct in browser-ul de internet vin impreuna cu versiune de mobil.
GCP eliberează companiile de gestiunea infrastructurii, furnizarea de servere și configurarea rețelelor. 

GCP_badge_C_01_1x.png

 

Echipa Seers: 10+ ani de experienta si zeci de proiecte de succes in Romania & Europa

Cu o experienta de peste 10 ani si zeci de proiecte de succes in Romania, UK, Germania sau Emiratele Arabe Unite, echipa Seers ofera garantia excelentei, dovedita de-a lungul acestor ani la nivel mondial. Implementand atat solutii CRM complete (sales, service, marketing, order management, etc) in companii mari sau solutii specializate pe industrie in companii medi si mici, echipa noastra si-a dovedit capacitatea de a adapta solutiile de CRM pentru nevoile fiecarui client in parte.