Acasa -> Despre Seers -> Responsabilitate Sociala

Seers crede ca scopul oricarei companii este sa aduca ceva inapoi atat actionarilor cat si comunitatii din care face parte. Seers sponsorizeaza diverse evenimente in timp ce membrii echipei Seers participa in activitati de voluntariat.

financial-services.jpg

PLANTARE DE COPACI

Membrii echipei Seers participa activ in mod activ la plantarea de copaci in Romania. Ca si un element deosebit, am comandat si am platat un Sequoia Gicantea (care speram sa creasca mare in cateva sute de ani). Motto-ul nostru este un vechi proverb grecesc: "Societatea creste atunci cand batranii planteaza copaci la umbra carora nu se vor odihni vreodata"

online-retail_banner.jpg

MUNCA VOLUNTARA

Credem ca a fi orientat doar inspre a face bani are un efect negativ asupra companiei si asupra membrilor echipei. De aceea, credem cu tarie in munca voluntara. Prin urmare, oferim servicii de implementare gratuita pentru orice ONG care doreste sa isi implementeze Salesforce. Alaturi de un numar de licente gratuite oferite de Salesforce, un ONG poate sa isi realizeze mai bine activitatea fara nici un cost aditional.

EDUCATIE COMPLEMENTARA

Credem cu tarie ca invatamantul superior nu poate fi cu adevarat de calitate daca educatia nu vine si din mediul de business, anume din lumea reala si practica. De aceea, am construit pateneriate cu universitati din tara pentru a organiza impreuna cursuri gratuite si programe de practica, pentru a ajuta actualii studenti si viitori angajati sa inteleaga mai bine lumea in care vor intra.

SUPORTUL COPIILOR

Din cand in cand, echipa Seers incearca sa aduca putina fericire pe fata celor mai putin norocosi din Romania. Noi credemc a fiecare copil din aceasta lume nu are nici un merit sau o vina sa se afle in situatia sociala in care se afla. Prin urmare, noi credem ca a incerca sa aduci un zambet pe fata unor copii nu este doar un lucru natural, dar si o responsabilitate a fiecaruia dintre noi, prin natura noastra umana si sociala.